همه چیز درباره تلویزیون اینترنتی حبیب : بلاگ تلوبیون
در رسانه‌ها

همه چیز درباره تلویزیون اینترنتی حبیب

بدون تردید یکی از بزرگ‌ترین گردهمایی‌های عمومی سالانه در جهان، پیاده‌روی اربعین است که در این مراسم شمار زیادی از مسلمانان شیعه به سمت شهر کربلا در جنوب بغداد، به منظور جمع شدن در چهلمین روز شهات حسین بن علی (ع)، سومین امام شیعیان در واقعه عاشورا راهی می‌شوند. تلویزیون اینترنتی حبیب به همین منظور در تلوبیون در حال پخش است.
 این مراسم میلیونی یکی از قدرتمندترین نمادهای همبستگی میان جهان تشیع است. نکته قابل تامل در گردهمایی اربعین این است که به‌غیر از گروه‌های مسلمانان شیعه، مسلمانان سنی، مسیحی و… هم در این مراسم حضور دارند.
ضمن این‌که هر ساله تعداد زیادی گردشگر خارجی هم جذب این آیین می‌شوند و از سر کنجکاوی راهی این گردهمایی می‌شوند.

علی‌رغم این‌که دو سال است با موضوع کرونا سر و کله می‌زنیم، اما کرونا مانع راه عاشقان امام حسین (ع) نشده و همچنان این مراسم با شور و عشق به سیدالشهدا (ع) برگزار می‌شود.

نخستین رسانه تصویری اختصاصی برای پوشش عتبات

رسانه ملی هم امسال گام بزرگی برداشت تا دل‌های جاماندگان را راهی کربلا کند، به همین دلیل برای نخستین بار رسانه تصویری اختصاصی برای پوشش عتبات راه‌اندازی کرد.

این اقدام در راستای تحقق منویات رهبری توسط امور بین‌الملل رسانه ملی و دفتر نمایندگی سازمان در عراق و با مشارکت معاونت فضای مجازی، میسر شد و روز پنجشنبه ۲۵ شهریور ساعت۲۰ تا ۲۲ به صورت رسمی افتتاح شد.

از آنجایی که عراق کانون اعتاب مقدسه ائمه معصومین (س) در جهان است، به طوری که مضجع شریف شش امام معصوم شیعیان در این کشور قرار دارد. به‌ویژه بارگاه نورانی حضرت سیدالشهدا امام حسین (ع) در کربلای معلی که محل توجه همه عاشقان و ارادتمندان آن حضرت از سرتاسر جهان است، به همین دلیل تلویزیون اینترنتی حبیب در اینجا دایر شد.

صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران به‌رغم پوشش مداوم رویداد‌های مذهبی در این اعتاب مقدسه در طول سال، تاکنون شبکه یا کانالی را به طور انحصاری برای مخاطبان جهانی عتبات اختصاص نداده بود. حال امور بین‌الملل رسانه ملی، همزمان با اربعین امسال، تلویزیون اینترنتی «حبیب» را به عنوان نخستین رسانه تصویری اختصاصی از اعتاب مقدسه در عراق راه‌اندازی کرد که به طور انحصاری موضوع زیارت و عتبات را پوشش خواهد داد.

پوشش اختصاصی عتبات عالیات و ترویج فرهنگ شهادت

این شبکه تلویزیون اینترنتی که با همکاری معاونت فضای مجازی هم‌اکنون در بستر نرم افزار‌های سپهر و تلوبیون در حال پخش است، در راستای تحقق تدابیر رئیس رسانه ملی برای پوشش اختصاصی عتبات عالیات و ترویج فرهنگ شهادت، ایثار و مکتب سیدالشهدا (ع) است. به همین دلیل با سید مصطفی موسوی، مدیر دفتر نمایندگی صدا و سیما در عراق و مدیر تلویزیون اینترنتی حبیب به گفت‌و‌گو نشسته‌ایم.

دکتر علی‌عسکری رئیس رسانه ملی در مراسم اختتامیه هجدهمین دوره اجلاس پیرغلامان حسینی در گفت‌و‌گو با رادیو اربعین درباره این شبکه اینترنتی توضیحاتی ارائه کرده است.

همچنین علی فهیم‌دانش، مشاور رئیس سازمان و مدیرکل امور بین‌الملل صدا و سیما درباره راه‌اندازی تلویزیون حبیب گفته است.

ایجاد نشاط معنوی برای مردم

دکتر علی‌عسکری، رئیس رسانه ملی در حاشیه آیین اختتامیه هجدهمین اجلاس بین‌المللی تجلیل از پیرغلامان و خادمان حسینی در گفت‌و‌گو با رادیو اربعین درباره راه‌اندازی شبکه حبیب گفت: «شبکه تلویزیونی اینترنتی حبیب یار و یاور رادیو اربعین است و تلاش دارد تا به‌صورت تصویری دل‌های مردم را راهی کربلای معلی کند و شرایطی فراهم کند تا مردم ایران نایب‌الزیاره باشند و از دلتنگی‌های‌شان با حضرت سیدالشهدا (ع) بگویند. امید این است که از خلال رسانه، هنر و حماسه‌ای که خلق می‌شود، پاکیزگی روح و طهارت روح را برای مردم فراهم کنیم. در مجموع تلاش ما ایجاد نشاط معنوی برای مردم است. به همین دلیل وظیفه خود دانستیم تا شبکه تلویزیونی اینترنتی حبیب را راه‌اندازی کنیم. امیدواریم بتوانیم به بهترین شکل وظیفه‌مان را انجام بدهیم.»

هدف راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی حبیب

مسلما هر شبکه‌ای وقتی راه اندازی می‌شود، بر مبنای اهدافی شکل می‌گیرد. بنابراین تلویزیون اینترنتی حبیب هم مستثنی از این موضوع نیست و رسانه ملی برای این‌که دل‌های مردم را راهی کربلا کند تا آنها هر زمان که دوست دارند و علاقه‌مند هستند، به صورت تصویری ارتباط با حرم امام حسین(ع) بگیرند. سیدمصطفی موسوی، مدیر این شبکه اینترنتی در این‌باره توضیح داد: «تا به امروز برنامه‌های متعددی با محوریت امام حسین(ع) روانه آنتن شده است و همچنین در مناسبت‌های متفاوت برنامه‌هایی به صورت زنده از کربلای معلی پخش شده است، اما هیچ‌وقت تلویزیون اینترنتی تصویری برای مخاطبان راه‌اندازی نشده بود تا این‌که تصمیم بر این شد که چنین تلویزیونی راه‌بیفتد تا بتوانیم این خلأ را پر کنیم و فضای رسانه‌ای مستقلی را به حضرت سیدالشهدا‌(ع) اختصاص بدهیم. همان‌طور که اطلاع دارید کربلای معلی مهد تمدن تشیع است و هر ساله مردم زیادی برای زیارت حرم امام علی‌(ع)، امام‌حسین‌(ع)، امام موسی کاظم(ع)، اما محمدتقی(ع)، امام محمد نقی(ع) و امام حسن عسکری(ع) راهی می‌شوند. به همین دلیل سنگ بنای راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی حبیب در عراق رقم خورد. همچنین اماکن مذهبی، مساجد، امامزاده‌ها در اینجا کم نیست و ما می‌خواهیم این پایگاه‌ها را گسترش بدهیم. بنابراین برای توسعه این پایگاه‌های تخصصی تشیع، سازمان صدا و سیما سنگ بنای تلویزیون اینترنتی حبیب را با مشارکت معاونت فضای مجازی، امور بین‌الملل رسانه ملی و دفتر نمایندگی سازمان در عراق ایجاد کرد و این تلویزیون اولین گام در ایجاد این شبکه است که با محوریت حضرت سیدالشهدا امام حسین(ع) در عتبات راه‌اندازی شده است. این شبکه به صورت غیررسمی فعالیتش را از ماه رمضان و در مناسبت‌ها شروع کرده بود تا این‌که با تاکید ریاست سازمان صدا و سیما پنجشنبه ۲۵ شهریور به صورت رسمی افتتاح شد. در مجموع راه‌اندازی این تلویزیون نیاز و ضرورت بود که خدا را شکر می‌کنیم این اتفاق رخ داد.»

تا چه زمانی تلویزیون اینترنتی حبیب برقرار است؟

مسلما یکی از سوالاتی که برای مخاطبان شکل گرفته این است که تلویزیون اینترنتی حبیب آیا مثل رادیو اربعین تا پایان ایام صفر و شهادت امام رضا (ع) است یا باز هم قرار است به فعالیتش ادامه بدهد؟
مدیر تلویزیون حبیب در این‌باره تاکید کرد: «ما درصدد هستیم تا جایی که توان داریم، این موضوع را پیش ببریم تا هر زمانی که عاشقان حسینی (ع) دل‌شان گرفت، از طریق این تلویزیون دل‌شان را راهی کربلای معلی کنند. بنابراین این تلویزیون اینترنتی به‌راه است و می‌خواهیم ادامه بدهیم. البته فاز اول این تلویزیون اینترنتی است و عن‌قریب است که روی ماهواره بیاید. در این‌باره باید بگویم که کارهای فنی در حال انجام است. ضمن این‌که بخش‌هایی از برنامه تلویزیونی حبیب از طریق شبکه سپهر قابل دریافت است. باید به این موضوع هم اشاره کنم که تلویزیون اینترنتی حبیب ۲۴ ساعته فعال است و ما برنامه‌های مختلفی را پخش می‌کنیم. درواقع تلاش ما این شبکه است که متناسب با سلایق مردم برنامه‌هایی تهیه کنیم که دل آنها روانه کربلای معلی شود.»

ارتباط تصویری اسکایپ با عاشقان امام حسین (ع)

هر شبکه‌ای که طراحی می‌شود، متناسب با آن برنامه‌های متنوعی پخش می‌شود. با راه‌اندازی شبکه اینترنتی حبیب هم برنامه‌هایی با محوریت سیدالشهدا پخش خواهد شد. موسوی در این باره توضیح داد: «ما برنامه‌های مختلف برای تلویزیون حبیب طراحی کرده‌ایم و مردم می‌توانند بیننده این برنامه‌ها باشند. از آنجایی که در پروسه عملیات رسانه‌ای اربعین هستیم، به همین دلیل واحدهای سیار را مستقر کردیم و در نجف و سامرا پایگاه داریم. همچنین ارتباط با موکب آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) در عمود ۱۰۸۰ داریم و در مسیر پیاده‌روی هم گروه‌های مستقل تلویزیون حبیب مستقر هستند و در باکس‌های مختلف مردم می‌توانند بیننده ارتباط با این مسیرها باشند.»

وی ادامه داد: «با رادیو اربعین هم در تماس هستیم و ارتباط تصویری می‌رویم. در مجموع سعی کرده‌ایم در ایستگاه‌های مختلف برنامه‌هایی طراحی کنیم تا مردم در جریان قرار بگیرند.یکی دیگر از اقداماتی که انجام داده‌ایم، ارتباط با کل دنیاست. همان‌طور که می‌دانید صدا و سیما ۲۵ دفتر نمایندگی در خارج از کشور دارد و ما قرار شده هر شب از طریق اسکایپ با موضوع امام حسین (ع) ارتباط تصویری برقرار کنیم و در این‌باره صحبت کنیم. یکی دیگر از برنامه‌های تلویزیونی حبیب، برنامه محبت آنلاین است. در این برنامه هم ارتباط تصویری از طریق اسکایپ با مردم ایران خواهیم داشت و آنها درباره شور و عشق‌شان به امام حسین (ع) صحبت خواهند کرد و می‌توانند تصویری خودشان را در این تلویزیون ببینند. هدف از این اقدام، ارتباط دو سویه با مردم در ایران است تا بتوانیم از این طریق دلتنگی‌ها و نجواهای آنها را با حضرت سیدالشهدا (ع) داشته باشیم. تا به امروز این اتفاقات صوتی رخ می‌داد و الان مردم می‌توانند آن را تصویری دریافت کنند.»

چه خبر از موکب آنلاین؟

گرچه دوستانی که تلویزیون اینترنتی حبیب را راه‌اندازی کرده‌اند، در شروع راه هستند. اما دست پر وارد میدان شدند و برنامه‌های متعددی را تدارک دیده‌اند. مدیر دفتر نمایندگی صدا و سیما در عراق در این باره افزود: «طبیعی است ما در شروع راهیم، اما برنامه‌های متعددی را طراحی کرده‌ایم. برنامه محبت آنلاین هر شب از این شبکه پخش می‌شود. یکی دیگر از برنامه‌های این تلویزیون، موکب آنلاین است. ممکن است این سوال شکل بگیرد که برنامه موکب آنلاین چیست؟ باید بگویم هر جا که برنامه‌ای باشد ما از آنجا لایو می‌رویم. یعنی شخصیت‌هایی که پای منبر هستند، حتما از آنجا لایو خواهیم رفت. یکی دیگر از نکات قابل تامل این است که ما هر شب ارتباط با سوریه داریم و گزارش‌هایی پخش خواهیم کرد. همچنین هر شب از موکب حضرت فاطمه معصومه (س) هم برنامه ثابت پخش می‌کنیم. با مردمی که از ایران برای زیارت آمده‌اند، صحبت می‌کنیم تا از حال و هوای خودشان برایمان بگویند و در خلال برنامه‌های شبکه پخش می‌کنیم. گاهی گردشگران خارجی هم به خاطر کنجکاوی‌شان در پیاده‌روی اربعین حضور دارند.» از موسوی در این‌باره جویا شدیم و او این طور توضیح داد: «بله، ما حتی گزارش‌ها و مستندهایی با این محوریت تهیه و از این شبکه پخش خواهیم کرد. خدا را شاکریم که گروه‌های مختلف ما را برای این شبکه همراهی می‌کنند تا بتوانیم به بهترین شکل برنامه‌های این شبکه را پخش کنیم. خوشبختانه در گزارش و ارتباطات همه ما را همراهی می‌کنند. امید داریم فعالیت‌های این شبکه را روز به روز گسترش دهیم.»

استفاده از روایت‌های مردمی

در این روزها خیلی از مردم همگام با سفر اربعین از لحظه‌هایی که در این رخداد پشت سر می‌گذارند، می‌گویند. در واقع ما شاهد روایتگرانی هستیم که مثل شهروند خبرنگار در قدم به قدم این مسیر حرف‌هایی برای گفتن دارند و گاهی حتی در صفحه‌ شخصی خودشان از آن تعریف می‌کنند. این جریان می‌تواند به صورت گسترده‌تر در برنامه‌های مختلف هم رخ دهد و تلویزیون اینترنتی حبیب هم با توجه به بخش‌های گوناگونی که دارد، بستر مناسبی برای این فضاست. موسوی درخصوص این اتفاق یعنی بهره بردن از نیروهای مردمی در طول برنامه‌هایی که از این شبکه پخش می‌شود، بیان کرد: «صددرصد این اتفاق رخ می‌دهد. ما تازه اول راه هستیم و در همین شروع خیلی از رفقایی که از تلویزیون اینترنتی حبیب شنیده بودند یا پایگاه‌های آن را دیده بودند، ویدئوهایی را از مسیر و جریان‌هایی که در این راه وجود دارد، برای ما فرستادند. از همین رو چنین جریانی در ادامه با قوت بیشتر هم ادامه خواهد داشت.» او با اشاره به همکاری با رسانه‌ها افزود: «همچنین در حال حاضر حدود ۶۰ نفر از اهالی رسانه و فعالان این حوزه از مجازی گرفته تا خبرنگاران و… در حال اعزام هستند تا بتوانند برای این تلویزیون در طول مسیر برنامه‌سازی کنند. جریانی که هر کسی با نگاه و از زاویه‌ای که دارد سراغ آن می‌رود و همین باعث می‌شود تا شاهد تنوع برنامه‌ها در این روزها باشیم.»

فعالیت‌های دفتر رسانه ملی در عراق

تلویزیون اینترنتی حبیب به همت دفتر رسانه‌ ملی ایران در عراق شکل گرفته و کارش را آغاز کرده است. در کارنامه کاری این دفتر علاوه‌بر رخداد اخیر فعالیت‌های مختلف دیگری هم به چشم می‌خورد. جریانی که جزئیات آن را از مدیر دفتر رسانه ملی در عراق جویا شدیم و او درباره‌اش گفت: «ما در این دفتر پوشش تمامی مناسبت‌های مذهبی را از نظر تامین امکانات فنی فراهم کردیم. یعنی در هرکدام از مناسبت‌ها که هر شبکه‌ای برنامه‌ای داشت، ما از اینجا این پشتیبانی را در مناطق مختلف مثل سامرا، کاظمین، نجف و…. انجام دادیم. همچنین حدود یک سال است که در کربلا استودیو دفتر نمایندگی رسانه ملی را تاسیس کرده‌ایم. این استودیو همزمان با دو SNG فعال است و امکان پوشش همزمان دو شبکه را دارد.»

موسوی با بیان دیگر اقداماتی که توسط این دفتر صورت گرفته، ادامه داد: «در بخش دیگر فعالیت‌های این دفتر، علاوه‌بر تهیه و تولید برنامه‌های تلویزیونی و رسانه‌ای، پوشش و تولید اخبار را هم داریم. در این بخش با خبرنگارانی که در مناطق مختلف حضور دارند، به پوشش رخدادهای رسانه‌ای می‌پردازیم. با همه اینها به طور کلی در دو سال گذشته که من اینجا بوده‌ام سعی کرده‌ایم که با نظر و تاکید ریاست سازمان، بحث تهیه و تولید دفتر را فعال‌تر کنیم و به آن رونق بیشتری بدهیم.»

اربعین نیست حدیثی که فراموش شود

علی فهیم‌دانش، مشاور رئیس سازمان و مدیرکل امور بین‌الملل صدا و سیما: صدها سال از زمانی می‌گذرد که جابر بن عبدا… انصاری، در کربلا سوگند خورد به آن که محمد را به‌حق برانگیخت و خطاب به قبور اصحاب سیدالشهدا گفت در آنچه به آن درآمدید با شما شریک هستیم و در پاسخ چگونه ما که زائر این قبور هستیم با آنان که اینان سرهای‌شان از پیکر جدا شد و فرزندان‌شان یتیم و زنان‌شان بیوه شدند، به روایتی از حبیب خود، رسول خدا (ص) استناد کرد: «هر کس گروهى را دوست داشته باشد، با آنان محشور مى شود و هر کس کار کسانى را دوست داشته باشد، در کارشان شریک مى‌شود» و سوگند به آن که محمد را به حق به پیامبرى بر انگیخت نیت من و همراهانم همان است که حسین (ع) و یارانش بر آن رفته‌اند. رسانه ملی در دومین اربعینی که جهان با پاندومی منحوس کرونا دست به گریبان است و مشتاقان و دلباختگان حسینی را امکان حضور در راهپیمایی اربعین مانع آمده، برای تسکین عطشی که هیچ‌گاه سیراب نمی‌شود، دلسوختگانی که حسن علیه السلام را دوست دارند و به قیام حسینی عشق می‌ورزند، تلویزیون اینترنتی «حبیب»، نخستین رسانه تصویری اختصاصی عتبات مقدسه را در پنجشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ افتتاح و راه اندازی کرد. صداوسیما توانسته به صورت حداکثری رویدادهای مذهبی در اعتاب مقدسه را در طول سال و در شبکه‌های سراسری و استانی به نحو مطلوب برای مشتاقان آل ا… (ص) پوشش دهد. برای تعمیم فرهنگ حسینی در میان مخاطبانی که در فضای مجازی و در گستره جغرافیایی حماسه حسینی (تمام عالم) حضور دارند، شبکه تلویزیونی حبیب به طور انحصاری برای مخاطبان جهانی عتبات اختصاص یافته و همزمان با اربعین امسال، امور بین‌الملل سازمان با محوریت دفتر نمایندگی عراق و همکاری سایر دفاتر سازمان در خارج از کشور و مشارکت موثر و قابل تقدیر معاونت فضای مجازی شروع به فعالیت کرد. این شبکه تلویزیون اینترنتی در راستای تحقق تدابیر رئیس رسانه ملی برای پوشش اختصاصی از عتبات عالیات و ترویج فرهنگ شهادت، ایثار و مکتب سیدالشهدا (ع)، هم اکنون در بستر اپلیکیشن‌های سپهر و تلوبیون در در حال پخش بوده، و دلهای مخاطبان خود را در سراسر گیتی بصورت ۲۴ ساعته به میان موکبها، خیمه ها، حسینیه ها، عتبات مقدسه و همراهی با پیاده‌روندگان عراقی اربعین حسینی خواهد برد. به تو از دور سلام باشد که با پوشش زنده پیاده روی اربعین حسینی، انعکاس مواکب مختلف در طول مسیر، پخش ویژه برنامه محبت آنلاین (ارتباط دوسویه با مخاطب از طریق تصویر)، پویش زیارت نیابتی که به نیابت از عاشقان اباعبدا… الحسین (ع) که امسال با توجه به محدودیت‌ها امکان حضور در این مسیر سراسر عاشقی و دلدادگی را ندارند، زیارت انجام می‌شود تا داغ حرمان‌ و درد دل میلیونی آنان که نیت‌شان، آن است که حسین (ع) و یارانش بر آن رفته‌اند، اندکی آرام گیرد. شعله عشق نه آن است که خاموش شود.»

برنامه‌ریزی برای صحبت با مراجع و علما

صحبت با مراجع و علما بعد از افتتاح تلویزیون اینترنتی حبیب و رخ دادن این اتفاق در ادامه برنامه‌ها هم موضوع دیگری بود که از موسوی درباره‌اش پرسیدیم. سوالی که وی در پاسخ به آن گفت: «در افتتاح رسمی تلویزیون اینترنتی از آنجایی که با چند تا از شبکه‌های سیما ارتباط گرفته بودیم، زمان‌مان محدود بود، اما در طول روزهای آینده با خیلی از شخصیت‌ها مثل آقایان رفیعی، شیخ‌ حسین انصاریان، دفاتر مراجع، شخصیت‌های مختلف سیاسی، دینی، اجتماعی و… در حال هماهنگی هستیم و با آنها به صورت اسکایپی صحبت خواهیم کرد.» او با اشاره به چهره‌هایی که تاکنون با آنها صحبت کرده‌اند، افزود: «در افتتاحیه این شبکه با چهره‌ها و افراد مختلفی مثل آقای موسوی‌مقدم قائم‌مقام رئیس سازمان، دکتر فهیم‌دانش مشاور رئیس سازمان و مدیرکل امور بین‌الملل و آقای مقیسه قائم‌مقام معاونت فضای مجازی با اجرای کاظم احمدزاده ارتباط گرفتیم. احمدزاده مجری برنامه «یا کاشف الکرب» است که هر هفته شب‌های جمعه پخش می‌شود.»

چرا حبیب؟

این تلویزیون اینترنتی با عنوان حبیب کار خودش را آغاز کرده و قرار است به فعالیتش در مناسبت‌های گوناگون ادامه دهد. اما این‌که چرا به اسم حبیب برای این اتفاق رسیده‌اند، هم سوالی بود که از موسوی درباره‌اش پرسیدیم و او بیان کرد: «حبیب از نام حبیب‌بن مظاهر گرفته شده، او شخصیتی داشت که به شکلی ریش‌سفید کاروان امام حسین(ع) بود. همچنین این اسم از مشتقات محبوب است و از دوستی و محبت می‌آید، به همین دلیل با توجه به این برداشت‌ها نام حبیب را انتخاب کردیم. از سوی دیگر زمانی که شما وارد حرم سیدالشهدا می‌شوید، باید از مزار شریف حبیب بگذری و این مصداق محبت و دوستی است که بین سیدالشهدا و این شخصیت و اصحابش وجود داشته است. علاوه‌بر اینها می‌خواستیم به طور مستقیم نام امام حسین(ع) را نگذاریم، چرا که مشابه آن در شبکه‌های دیگر هم وجود دارد.» مدیر تلویزیونی اینترنتی حبیب با بیان تفاوتی که برنامه‌های این تلویزیون با دیگر برنامه‌های مشابهی که در چنین فضایی شکل گرفته و پخش شده دارد یادآور شد: «در کنار همه اینها وجه تمایز این شبکه با دیگر مواردی که وجود دارد، این است که شما هر زمان آن را روشن کنی، یکی از اعتاب را می‌‎بینید. در حالی که الان چنین فضایی را نداریم و ویژه بودن آن این است که مردم به صورت تصویری خودشان را در کربلا می‌بینند، اتفاقی که رخداد بزرگی است و ارتباط صمیمانه‌ای را در این حوزه شکل می‌دهد.»

ماجرای انتخاب مجریان

بحث انتخاب مجریان این مجموعه هم موضوع دیگری بود که با جریان حضور کاظم احمدزاده به عنوان مجری یکی از تولیدات این شبکه سراغش رفتیم و موسوی درخصوص آن گفت: «آقای احمدزاده سال‌های زیادی است که در چنین فضاهایی حضور داشته‌اند و در زمینه اجرای این دست برنامه‌ها تجربه زیادی دارد. همچنین از سوی دیگر ملاک اصلی کسی که قرار است اینجا اجرا کند، ارتباطش با سیدالشهدا است و ایشان هم در این سال‌ها اجراهای بسیاری در این ایام داشتند. » در ادامه هم صحبت از دیگر از مجریان و چهره‌هایی شد که قرار است آنها را در قاب این تلویزیون و برنامه‌های مختلفی که دارد، ببینیم. مدیر تلویزیونی اینترنتی حبیب با اشاره به بعضی از این موارد، بیان کرد: «صابر خراسانی هم از دیگر افرادی است که از او برنامه‌های مختلفی را دیده‌ایم. همچنین ما هم با او کارهای ویژه‌ای داشته‌ و خواهیم داشت. سید مهدی تحویلدار، گزارشگر برنامه ماست که در بخش‌های گوناگونی او را می‌بینیم. احمد علوی، شاعر و مجری هم چهره دیگری است که به عنوان مجری ثابت و اختصاصی شبکه در این مجموعه با مخاطبان همراه می‌‎شود. همچنین به فراخور برنامه‌هایی که طراحی می‌شوند ما سراغ افراد مختلفی برای اجرا می‌‎رویم. مثلا در این ایام برخی از مجریانی که برای برنامه‌های سیما در کربلا و یا این راه حاضر می‌شوند را هم به طور همزمان داریم، مثل آقایان حسینیان، دلاوری و….»

گزارش از فاطمه عودباشی – فاطمه شهدوست

منبع
سرویس رسانه روزنامه جام جم

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا